lunes, 1 de diciembre de 2008

"Empanadillas" de tonyina

Ingredients:
  • 1 paquet "obleas" mitjanes (als refrigerats de qualsevol botiga)
  • 1 llauneta tomàquet fregit (la mes petita que trobeu)
  • 1 ou
  • 1 llauneta de tonyina
  • Orenga

Per passos:
  1. Poseu l'ou a bullir i feu un OU DUR. Quan estigui fet el peles i el ratlles damunt d'un bol
  2. Afegeix la llauna de tomàquet i la tonyina al bol amb l'ou i remena-ho tot.
  3. Posa-hi una mica d'Orenga i ja tindràs la masa a punt.
  4. Omple les empanadilles amb la massa i tanca-les doblegant-les per la meitat.
  5. Presiona la vora de l'empanadilla amb una forquilla pq no s'escampi quan les fregeixis.
  6. Fregeix en oli abundant i calent. OJUT: volta i volta, que es fan molt ràpid.
CONSELLS:
  • El que us farà triomfar es el toc de l'Orenga. Molta gent fa aquestes empanadilles, ningú li posa orenga muhajajajaj
  • Un altre truc son les quantitats exactes de tomaquet i tonyina. Massa tomaquet i la masa serà líquida. Massa tonyina i serà molt seca. Per aixó jo faig servir SEMPRE aquestes proporcions (llauna petita de tomaquet, llauna petita de tonyina i ou fer un paquet de "obleas" mitjanes)
  • Si enlloc de 12 obleas que porta un paquet en voleu fer menys quantitat, guardeu la masa a la nevera (aguanta molt be un parell o 3 de dies) i farciu les obleas JUST ABANS de fregir.
Bon profit!!

1 comentario:

Maribel dijo...

ricas ricas y con fundamento!!