- 1 paquet "obleas" mitjanes (als refrigerats de qualsevol botiga)
- 1 llauneta tomàquet fregit (la mes petita que trobeu)
- 1 ou
- 1 llauneta de tonyina
- Orenga
Per passos:
- Poseu l'ou a bullir i feu un OU DUR. Quan estigui fet el peles i el ratlles damunt d'un bol
- Afegeix la llauna de tomàquet i la tonyina al bol amb l'ou i remena-ho tot.
- Posa-hi una mica d'Orenga i ja tindràs la masa a punt.
- Omple les empanadilles amb la massa i tanca-les doblegant-les per la meitat.
- Presiona la vora de l'empanadilla amb una forquilla pq no s'escampi quan les fregeixis.
- Fregeix en oli abundant i calent. OJUT: volta i volta, que es fan molt ràpid.
- El que us farà triomfar es el toc de l'Orenga. Molta gent fa aquestes empanadilles, ningú li posa orenga muhajajajaj
- Un altre truc son les quantitats exactes de tomaquet i tonyina. Massa tomaquet i la masa serà líquida. Massa tonyina i serà molt seca. Per aixó jo faig servir SEMPRE aquestes proporcions (llauna petita de tomaquet, llauna petita de tonyina i ou fer un paquet de "obleas" mitjanes)
- Si enlloc de 12 obleas que porta un paquet en voleu fer menys quantitat, guardeu la masa a la nevera (aguanta molt be un parell o 3 de dies) i farciu les obleas JUST ABANS de fregir.
1 comentario:
ricas ricas y con fundamento!!
Publicar un comentario